Project omschrijving

Foto-exhibitie van Mitch Epstein

Green Writing vertaalde de teksten voor bij de tentoonstelling van het werk van fotograaf Mitch Epstein in Museum Helmond van het Engels naar het Nederlands. De exhibitie is te zien tussen 1 oktober 2019 en 9 februari 2020.

De foto’s van Mitch Epstein schetsen een gelaagd beeld van de Verenigde Staten. Er zijn vele interpretatiemogelijkheden en de dieptewerking is enorm. Epstein is een pionier in de kleurenfotografie, maar werkt ook in zwart-wit. Hij zoekt bij het afdrukken van zijn werken de grenzen van het technisch mogelijke op.

Kunsthal Helmond vertoont ongeveer vijftig foto’s die door Epstein zelf zijn geselecteerd uit vier fotoseries: Rocks and Clouds (2018), New York Arbor (2013), American Power (2009) en Family Business (2003).

Meer informatie over de exhibitie >

Is je interesse gewekt?

Neem dan contact op. We vernemen graag hoe we je kunnen helpen. Bijvoorbeeld met teksten, vertalingen, social mediabeheer en communitymanagement.

Dr. Alice K. Burridge

Projectmanager

info@greenwriting.nl

Schrijf me in voor inzichten en extra’s

Ontvang je graag artikelen, evenementen, programma’s, inzichten en inspiratie van Green Writing in je inbox? Schrijf je dan in.