Project omschrijving

Internationaal netwerk voor mensen met een hoog IQ

Green Writing verzorgt sinds 2018 het Engelstalige communitymanagement en de online communicatie van IHIQS (International High IQ Society), een internationaal netwerk voor mensen met een IQ in de hoogste 5%. Dat is inclusief de websiteteksten, de afhandeling van e-mails met ledenvragen en het financieel beheer.

IHIQS werd in 2000 in New York opgericht door Nathan Haselbauer met het doel om discussies te voeren over allerlei intellectuele onderwerpen. De organisatie kreeg al snel een wereldwijd bereik.

Inmiddels heeft IHIQS wereldwijd duizenden leden en is het een moderne organisatie met een platform voor ideeën, positieve discussies, uitwisseling van professionele kennis en een liefde voor leren.

Alice is both fast and accurate, two things normally caught in a trade off. As we say in IHIQS, there is no substitute for IQ. If you are looking for someone who’s knowledgeable, maintains overview and keeps eye for detail at the same time, look no further.

Meer informatie over IHIQS >

Is je interesse gewekt?

Neem dan contact op. We vernemen graag hoe we je kunnen helpen. Bijvoorbeeld met teksten, vertalingen, social mediabeheer en communitymanagement.

Dr. Alice K. Burridge

Projectmanager

info@greenwriting.nl

Schrijf me in voor inzichten en extra’s

Ontvang je graag artikelen, evenementen, programma’s, inzichten en inspiratie van Green Writing in je inbox? Schrijf je dan in.