Project omschrijving

Woningen nauwkeurig leren inmeten

Green Writing schreef in opdracht van Bonstaete Nederlandstalige teksten over het inmeten van woningen. Het ging om copywriting van blogartikelen en websitepagina’s.

Er bestaan diverse richtlijnen voor het inmeten van woningen en gebouwen. Sommige richtlijnen zijn verouderd en kunnen beter niet meer worden gebruikt. De geschreven teksten geven onder andere inzicht in wanneer welke richtlijn moet worden gehanteerd en wat veelgemaakte fouten zijn bij het inmeten van woningen. Ze vertellen ook waarom het volgen van een cursus kan helpen bij het netjes inmeten van woningen.

Bonstaete verzorgt in Nederland diverse cursussen over het inmeten van woningen en over vastgoedmarketing. Deze cursussen zijn relevant voor makelaars, taxateurs, woningcorporaties, architectenbureaus, gemeentes, vastgoedstylisten, woningfotografen en inmeters.

Meer informatie over de cursussen >

Is je interesse gewekt?

Neem dan contact op. We vernemen graag hoe we je kunnen helpen. Bijvoorbeeld met teksten, vertalingen, social mediabeheer en communitymanagement.

Dr. Alice K. Burridge

Projectmanager

info@greenwriting.nl

Schrijf me in voor inzichten en extra’s

Ontvang je graag artikelen, evenementen, programma’s, inzichten en inspiratie van Green Writing in je inbox? Schrijf je dan in.