Bedankt voor je inschrijving voor de korte vertaalopleiding Engels-Nederlands!

Gefeliciteerd! Je hebt je zojuist ingeschreven voor de korte vertaalopleiding van Green Writing®. Ik heb er zin in om met jou aan de slag te gaan en je vertaalvaardigheden aan te scherpen. Je ontvangt bij de start van de opleiding een welkomstcadeautje van me!

Wat gaat er nu gebeuren? Zodra het bedrag is ontvangen, krijg je van mij via de mail de bijbehorende factuur. Heb je gekozen voor gespreid betalen? Dan ontvang je over een maand nog een factuur voor de vervolgbetaling, te voldoen binnen 7 dagen na facturering.

De eerste module zie je zeer binnenkort in je inbox verschijnen. En dan kun je aan de slag! Zorg er steeds voor dat je de vertaalopdrachten binnen de gegeven tijd inlevert, zodat je mijn feedback ontvangt. Alleen bij het tijdig inleveren van alle vertaalopdrachten ontvang je mijn feedback en maak je aanspraak op het Green Writing® certificaat voor succesvolle en toegewijde deelname. Je hebt natuurlijk zelf gekozen voor de variant van 3, 1 of 6 maanden, zodat je de tijd krijgt die jij nodig hebt.

In deze opleiding leer je ook meer over praktische ondernemersvaardigheden voor vertalers. Dit zijn modules die je eveneens via de mail ontvangt. Dat gebeurt tussen de vertaalmodules door. De modules over ondernemen bestaan uit handige tips en opdrachten. Deze opdrachten hoef je niet in te leveren. Je kunt ze in plaats daarvan gelijk in de praktijk brengen. Ik nodig je natuurlijk uit om jouw inzichten en eigen vragen hierover te delen via onze WhatsAppchat.

Ik voeg je binnen enkele dagen toe aan onze WhatsAppchat, waar je kunt uitwisselen met mij en eventuele medecursisten.

Vergeet niet om info@greenwriting.nl aan je adresboek toe te voegen. Zo weet je zeker dat je alle mails (facturen en modules) goed ontvangt in plaats van dat ze bij de spam of reclame terechtkomen.

Tot snel!

Alice van Green Writing®