Voer voor verwondering

Boeken en essays voeden de verwondering. Het zijn manieren om de wereld met diepgang te beschouwen. Middelen om de essentie van je expertise met de wereld te delen. Rustmomenten, maar ook intellectuele stimulansen voor je lezer, los van de alledaagse sleur. Soms vormt een boek of e-book een onderdeel van je marketing.

Je hebt een boek geschreven of bent daarmee bezig. Dat vergt een lange aandachtsspanne. Soms heb je echt iets te vertellen, maar weet je niet goed hoe je dat het beste overbrengt op je ideale publiek. Of je wilt een internationaal publiek bereiken met je werk. Ben je op zoek naar hulp om het tot een goed einde te brengen?

Bij Green Writing kunnen we zorgen voor redactie en correctie, vertalingen, ghostwriting, een stukje schrijfcoaching, illustraties, fotografie en DTP om uw boek, e-book of essay helemaal af te maken. We weten hoe veel werk er in zo een groot en essentieel project als een boek gaat zitten.

We vernemen graag wat je wensen zijn en nemen met veel interesse kennis van je expertise, want leerzaam is deze altijd! Zo kunnen we voor elke samenwerking een projectplan en offerte op maat maken.

✓ Projectprijs en offerte op maat

✓ Redactie en correctie

✓ Vertaling

✓ Ghostwriting

✓ Schrijfcoaching

✓ Illustratie en fotografie

✓ DTP (Desktop Publishing)

Kan ik je ergens mee helpen?

Dr. Alice K. Burridge

Projectmanager

info@greenwriting.nl

Onder de indruk

Excuses voor mijn schandelijk late reactie, maar ik wou je alsnog nog eens hartelijk danken voor je prachtige vertaling voor het Noordbrabants Museum! Ik heb je tekst afgelopen dinsdag nagelezen en was onder de indruk van je niveau van vertalen. Het was duidelijk te zien dat je je echt verdiept had in de materie. Dus: mijn complimenten, ik ben heel blij dat je deze vertaalopdracht voor ons hebt kunnen verzorgen! Ik hoop dan ook dat we je in de toekomst weer mogen benaderen voor vergelijkbare teksten.