Ik heb het gewoon gedaan. Ik heb mijn eigen contactformulier gebruikt om de volgende ochtend, nu dus, een fijn bericht in mijn eigen inbox aan te treffen.

Hart onder mijn eigen riem. Mag best. Ik beveel het iedereen aan.

Wist je al hoe dapper je bent als ondernemer die zich echt op het ongebaande pad waagt?

Zo vaak ben je eenzaam geweest, en toch ga je door. Laat je niet afschrikken door een breed gedragen hang naar middelmatigheid. Jij bent er alleen voor de besten met een passievol hart.

Blijf zo doorgaan. Als mensen jaloers op je zijn en lelijke uitspraken doen, weet je dat jij ergens voor staat. Laat ze maar achter in hun stoffige, achterhaalde manier van denken die jonge, moderne én duurzame ondernemers geen ruimte biedt. Heel goed dat je dit bij hen hebt kunnen terugleggen. Laat ze maar wegzakken in het moeras dat ze voor zichzelf hebben gecreëerd.

En wees niet bang dat ze je ooit kapotconcurreren. Jij doet het anders en voegt zo een unieke meerwaarde toe. Dat is het verschil tussen letterlijk en tussen de regels door lezen. Als geen ander weet je dat taal vooral gaat leven door wat er niet staat. Dat stuurt het daadwerkelijk geschrevene.

Ga door, jij rebel with a cause, bevrijd uit die kantoortuin van weleer, wars van machtsspelletjes. Neem wel voldoende stoelen mee vanwege de stoelpotenzagers.

Sta vaker op het podium. Laat je niet weerhouden. Omarm complimenten. Wees jou. Jij hebt je onderneming opgebouwd. Niemand anders. Daarmee mag je ook anderen gaan inspireren.

Fasten your seatbelt, it’s gonna be a bumpy ride!

Waarom zou jij als ondernemer ook een bericht naar jezelf sturen?

  • Je viert je successen, ondanks de onvermijdelijke tegenslagen.
  • Je geeft aandacht aan je doorzettingsvermogen.
  • Je hebt voor jezelf gekozen.
  • Je bent innovatief.
  • Je bent niet alleen, al lijkt dat soms wel zo.

Samen jouw succes vieren?

Laten we dan kennismaken. We hebben elkaar vast veel te vertellen.

Maak een afspraak

Schrijf je in voor inzichten en extra’s

Ontvang je graag artikelen, evenementen, programma’s, inzichten en inspiratie van Green Writing® in je inbox? Schrijf je dan in. Je gaat door je in te schrijven akkoord met de privacyverklaring.