Vandaag verscheen in het OV-blad Metro een artikel over hoogbegaafdheid, intensiteit, ondernemen en carrière met mij aan het woord. Dit naar aanleiding van de Week van de Hoogbegaafdheid.

Of ze het woord hoogbegaafd niet een beetje achterhaald vindt? Ze beaamt dat dat ‘hoog’ mensen kan doen steigeren, zeker in deze tijden waarin ‘gelijkheid’ zo cruciaal is en zelf zinspeelt ze ook liever, „It’s living with intensity, leg ik dan uit. Ik ben gewoon anders bedraad daarboven, het past perfect in de neurodiversiteit.” Een ander woord dat goed in 2020 past, zou wat haar betreft extra-intens zijn, „klinkt ineens heel anders, hè?”

Ze is blij dat ze het is én weet. Het geeft haar meer vrijheid en begrip voor zichzelf. „Laten we er mee op avontuur gaan, zeg ik altijd, ik wil er een feestje van maken.” In 2018 startte ze Green Writing, haar eigen duurzame tekst-, vertaal- en social mediabureau. ‘Taal is leven’ is haar filosofie en haar klanten krijgen altijd wel „iets extra’s”, glimlacht ze. „Ik zie altijd nét even wat meer en dat geef ik mensen graag mee.”

Lees hier het artikel op de website van Metro >

Vind hier de PDF >

Ben je wellicht ook begaafd en intens? Heb je daar vragen over? En… is er ‘iets met teksten’? Wist je dat Green Writing ook teksten voor ondernemers en onderzoekers op het vlak van begaafdheid en talentontwikkeling schrijft, vertaalt en corrigeert? En dat je als ondernemer welkom bent bij Green Writing op het vlak van communicatiestrategie? Laat van je horen. We hebben elkaar vast veel te vertellen.

Maak een afspraak

Schrijf je in voor inzichten en extra’s

Ontvang je graag artikelen, evenementen, programma’s, inzichten en inspiratie van Green Writing® in je inbox? Schrijf je dan in. Je gaat door je in te schrijven akkoord met de privacyverklaring.