Beter vertalen. Beter schrijven. Beter ondernemen.

Inschrijven en vertaler Engels-Nederlands worden

Wat als jij je snel kunt omscholen tot vertaler Engels-Nederlands?

✓ Doe in je eigen tijd vertaalervaring op in een vriendelijke leeromgeving

✓ Leer je vertalingen helder en leesbaar formuleren

✓ Leer verschillende soorten teksten vertalen

Ontvang persoonlijke feedback op een vertaalomvang van meer dan 18000 woorden

✓ Bonus: leer meer over ondernemen als vertaler

✓ Je ontvangt bij succesvolle afronding een Green Writing® certificaat van deelname

De opleiding duurt in totaal 3 maanden, waarin je persoonlijke feedback op je vertalingen ontvangt. Je ontvangt bij succesvolle afronding en evaluatie een persoonlijk certificaat en wordt uiteraard ook opgenomen in het vertalersbestand van Green Writing®.

Modules: Marketing- en websitevertalingen, technische vertalingen, wetenschappelijke vertalingen, journalistieke vertalingen, zakelijke en formele vertalingen, creatieve vertalingen

Bonussen: Ondernemersvaardigheden, Theoretisch kader, WhatsAppchat

Persoonlijke Feedback en afsluiting met Green Writing® certificaat

Voor wie is deze vertaalopleiding?

Voor carrièreswitchers, ondernemers, onderzoekers, tekstschrijvers, copywriters, journalisten, VA’s, coaches, zakelijk dienstverleners en taalliefhebbers met interesse in ondernemen is dit een uitgerekende kans. Je kunt vertalen dan als (extra) dienst gaan aanbieden.

Ben je al vertaler Engels-Nederlands en wil jij je kwaliteiten verfijnen? Dan ben je van harte welkom. Ook als je naar het Vlaams-Nederlands vertaalt ben je welkom. Deze opleiding houdt rekening met de taalverschillen.

Deze opleiding vraagt om WO-denkniveau. Dit is in lijn met de aard van een deel van de opdrachten. Natuurlijk zijn specifieke diploma’s geen voorwaarde, maar deze opleiding gooit je wel in het diepe, zodat je als vertaler breed inzetbaar bent. Jij gaat ervoor, met toewijding.