ONLINE COMMUNICATIE & SOCIAL MEDIA

Je missie en merk online zichtbaar

Als ondernemer of bedrijf werk je continu aan je zichtbaarheid. Hoe kan je die vergroten op manieren anders dan louter adverteren, dus op basis van content? Dat is al het halve werk. Herkenning van je doelgroep in je online content is als een visitekaartje. De content moet uitnodigend zijn.

Je social media-kanalen moeten consistent en herkenbaar zijn. Zo wordt je doelgroep steeds weer aan je herinnerd. Met een community of een “movement” om je diensten heen krijg je ze al mee voordat ze een dienst bij je afnemen!

Bij Green Writing bieden we je een brede oplossing op maat. Dankzij onze ervaring in het onderhouden van internationale content en communities kunnen we een serviceabonnement op maat bieden, bijvoorbeeld voor een bepaald aantal blogs of social media-berichten per maand, een continue vertaling en plaatsing van content in meerdere talen.

✓ Serviceabonnement op maat

✓ Evaluatie van en advies over de uitstraling, indeling en content van je website en social media

✓ Website-advies en raamwerk voor vernieuwing

✓ Uitwerken, implementeren en onderhouden van een community rondom je diensten

✓ Schrijven, redactie en correctie van blogs, nieuwsbrieven en content voor op social media

✓ Plaatsing van content (tekstueel en visueel) via contentmanagementsystemen (CMS) of social media

✓ Meertalige projecten mogelijk: vertaling en verspreiding van content via anderstalige kanalen

Kan ik je ergens mee helpen?

Dr. Alice K. Burridge

Projectmanager

info@greenwriting.nl

Both fast and accurate

Alice is both fast and accurate, two things normally caught in a trade off. As we say in IHIQS, there is no substitute for IQ. If you are looking for someone who’s knowledgeable, maintains overview and keeps eye for detail at the same time, look no further.

Edwin van Thiel, President, IHIQS

Ik zou zo weer samenwerken

Alice is prettig om mee samen te werken. Ze denkt met je mee en is zeer vriendelijk ook. Ze heeft de kennis. Ze wil ook echt resultaat boeken en komt steeds met nieuwe ideeën. Ik zou zo weer met haar samen werken. Vond het een fijne samenwerking!

Joyce Rising, Singer-songwriter