ONLINE COMMUNICATIE & SOCIAL MEDIA

Je missie en merk online zichtbaar

Als ondernemer of bedrijf werk je continu aan je zichtbaarheid. Hoe kan je die vergroten op manieren anders dan louter adverteren, dus op basis van content? Dat is al het halve werk. Herkenning van je doelgroep in je online content is als een visitekaartje. De content moet uitnodigend zijn.

Je social media-kanalen moeten consistent en herkenbaar zijn. Zo wordt je doelgroep steeds weer aan je herinnerd. Met een community of een “movement” om je diensten heen krijg je ze al mee voordat ze een dienst bij je afnemen!

Bij Green Writing bieden we je een brede oplossing op maat. Dankzij onze ervaring in het onderhouden van internationale content en communities kunnen we een serviceabonnement op maat bieden, bijvoorbeeld voor een bepaald aantal blogs of social media-berichten per maand, een continue vertaling en plaatsing van content in meerdere talen.

✓ Serviceabonnement op maat

✓ Evaluatie van en advies over de uitstraling, indeling en content van je website en social media

✓ Website-advies en raamwerk voor vernieuwing

✓ Uitwerken, implementeren en onderhouden van een community rondom je diensten

✓ Schrijven, redactie en correctie van blogs, nieuwsbrieven en content voor op social media

✓ Plaatsing van content (tekstueel en visueel) via contentmanagementsystemen (CMS) of social media

✓ Meertalige projecten mogelijk: vertaling en verspreiding van content via anderstalige kanalen

Kan ik je ergens mee helpen?

Dr. Alice K. Burridge

Projectmanager

info@greenwriting.nl

GRATIS 30 minuten STRATEGIECALL

Both fast and accurate

Alice is both fast and accurate, two things normally caught in a trade off. As we say in IHIQS, there is no substitute for IQ. If you are looking for someone who’s knowledgeable, maintains overview and keeps eye for detail at the same time, look no further.

Edwin van Thiel
President, IHIQS

Een stevige, betrouwbare en duurzame basis voor Stichting Hoogbegaafd!

Alice van Green Writing staat aan de basis van Stichting Hoogbegaafd! Zij geeft al sinds 2012 leiding aan onder andere het online beheer van onze inmiddels zeer uitgebreide, uit circa 70 subgroepen bestaande online community die meer dan 12000 mensen in Nederland en Vlaanderen bereikt. Daarmee weet zij ook met tientallen vrijwilligers te werken, die onder meer het dagelijkse beheer van een of enkele groepen verzorgen. Onze online community staat dankzij dit pro-actieve, no-nonsense beheer inmiddels bekend als veilig, open en inclusief, zonder intolerantie te tolereren.

Ook verzorgt ze met Green Writing de tekstcorrectie van alle blogs op onze website, is ze verantwoordelijk voor alle content op de website, zorgt ze voor onze contentmarketing op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter en schrijft en verspreidt ze onze nieuwsbrieven met activiteiten en artikelen.

Zoek je een passievol gevoelsmens met een zeer gezonde ratio? Dan moet je echt met Alice en haar team samenwerken. Alice is een echte leider die continu met nieuwe ideeën, suggesties en inzichten komt. Er is geen ander die zo ontzettend veel zo vlot kan bewerkstelligen met het talige van een alfa en het structurele en systematische van een bèta (Alice is tevens gepromoveerd in de natuurwetenschappen).

In het Nederlands of in het Engels, dat maakt haar niet uit: met Alice kan je de wereld aan in het uitdragen van je visie en het verbinden van mensen met elkaar en met onze mooie planeet. Zoek niet verder.

Stichting Hoogbegaafd!

Ik zou zo weer samenwerken

Alice is prettig om mee samen te werken. Ze denkt met je mee en is zeer vriendelijk ook. Ze heeft de kennis. Ze wil ook echt resultaat boeken en komt steeds met nieuwe ideeën. Ik zou zo weer met haar samen werken. Vond het een fijne samenwerking!

Joyce Rising
Singer-songwriter