SOCIAL MEDIA & COMMUNITYMANAGEMENT

Je missie en merk online zichtbaar

Zichtbaar zijn is in deze tijd van Online belangrijker dan ooit. Als ondernemer of organisatie werk je continu aan je zichtbaarheid. Hoe kun je die vergroten, anders dan alleen door adverteren, dus op basis van content? Als je doelgroep zich goed herkent in je online content, werkt die als een visitekaartje. Ze worden op die manier uitgenodigd voor jouw diensten en producten.

Het is belangrijk dat er regelmatig nieuwe content verschijnt op je social mediakanalen. Zo wordt je doelgroep steeds weer aan je herinnerd en geef je ze de gelegenheid je goed te leren kennen. Verreweg de meeste mensen gaan niet na het lezen van een enkel bericht al akkoord met je aanbod!

Met een community om je diensten heen krijg je meer geïnteresseerden of faciliteer je jouw online aanbod. Als ondernemer maak je bijvoorbeeld een groep als onderdeel van je aanbod, zoals een online programma.

Ga je graag een duurzame, langdurige samenwerking aan op het vlak van social media en online community’s, al dan niet meertalig? Bij Green Writing® bieden we je een brede oplossing op maat op basis van twaalf jaar ervaring met het lanceren en onderhouden van online pagina’s en groepen. Vertrouw op de service van Green Writing®, bijvoorbeeld voor een bepaald aantal blogs of social mediaberichten per maand of van een continue vertaling content in meerdere talen. Wat doe jij om de wereld een stukje mooier te maken?

Kan ik je ergens mee helpen?

Dr. Alice K. Burridge

info@greenwriting.nl

Maak een afspraak

Both fast and accurate

Alice is both fast and accurate, two things normally caught in a trade off. As we say in IHIQS, there is no substitute for IQ. If you are looking for someone who’s knowledgeable, maintains overview and keeps eye for detail at the same time, look no further.

Edwin van Thiel
President, IHIQS

Een stevige, betrouwbare en duurzame basis voor Stichting Hoogbegaafd!

Alice van Green Writing staat aan de basis van Stichting Hoogbegaafd! Zij geeft al sinds 2012 leiding aan onder andere het online beheer van onze inmiddels zeer uitgebreide, uit circa 70 subgroepen bestaande online community die meer dan 12000 mensen in Nederland en Vlaanderen bereikt. Daarmee weet zij ook met tientallen vrijwilligers te werken, die onder meer het dagelijkse beheer van een of enkele groepen verzorgen. Onze online community staat dankzij dit pro-actieve, no-nonsense beheer inmiddels bekend als veilig, open en inclusief, zonder intolerantie te tolereren.

Ook verzorgt ze met Green Writing de tekstcorrectie van alle blogs op onze website, is ze verantwoordelijk voor alle content op de website, zorgt ze voor onze contentmarketing op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter en schrijft en verspreidt ze onze nieuwsbrieven met activiteiten en artikelen.

Zoek je een passievol gevoelsmens met een zeer gezonde ratio? Dan moet je echt met Alice en haar team samenwerken. Alice is een echte leider die continu met nieuwe ideeën, suggesties en inzichten komt. Er is geen ander die zo ontzettend veel zo vlot kan bewerkstelligen met het talige van een alfa en het structurele en systematische van een bèta (Alice is tevens gepromoveerd in de natuurwetenschappen).

In het Nederlands of in het Engels, dat maakt haar niet uit: met Alice kan je de wereld aan in het uitdragen van je visie en het verbinden van mensen met elkaar en met onze mooie planeet. Zoek niet verder.

Stichting Hoogbegaafd!

Ik zou zo weer samenwerken

Alice is prettig om mee samen te werken. Ze denkt met je mee en is zeer vriendelijk ook. Ze heeft de kennis. Ze wil ook echt resultaat boeken en komt steeds met nieuwe ideeën. Ik zou zo weer met haar samen werken. Vond het een fijne samenwerking!

Joyce Rising
Singer-songwriter

Ondernemers en organisaties met oog voor people & planet

Serviceabonnement op maat

Diverse Europese talen, meertalige projecten mogelijk

Advies over en bepalen van contentstrategie

Bouwen en onderhouden van online community's

Contentplaatsing via social media

Contentmanagement en -plaatsing via WordPress CMS

Tekstcorrectie voor online plaatsing

VERZORG MIJN SOCIAL MEDIA & COMMUNITYMANAGEMENT

Verzoek tekst of vertaling
Naam
Naam
Voornaam/initialen
Achternaam
Wat moet er precies gebeuren? Opties kunnen gecombineerd worden.
Ik ga akkoord met