VISIE & WERKWIJZE

Taal is leven: onze filosofie

Zoek je naar duurzame verbinding in deze continu veranderende wereld? Voor ons is dat de basis voor elke zakelijke samenwerking. Op die manier kunnen we elkaar het beste versterken. En hoe anders dan met onze taal?

Taal verbindt en is tijdloos, ondanks verandering met de tijd. Taal leeft en doet leven. Communicatie is meer dan een serie woorden. Het is het vormen van een geheel, precies zoals je dat bedoelt. Dat vergt begrip van je wensen en doelen.

Goede teksten vergroten je kansen en je bereik. Het is een kunst om de woorden te vinden die goed aansluiten op je boodschap. Op die manier wordt je tekst onderscheidend, origineel, vakinhoudelijk correct en goed afgestemd op je doelgroep.

Green Writing staat voor je klaar en kijkt met een frisse blik naar je tekst. We denken in mogelijkheden. We vragen door. We hebben oog voor je missie en voor de wereld waarin je leeft. We schrijven en vertalen je teksten vanuit jouw duurzame boodschap. Zo blijven je teksten niet alleen vandaag, maar nog veel langer sterk en scherp.

We werken zo veel mogelijk samen met native speakers en mensen met vakkennis. We gaan graag duurzame, structurele samenwerkingen aan, want op die manier blijven we ons wederzijds ontwikkelen in een wereld die elke dag anders is en nieuwe uitdagingen biedt. Dat doen we graag met onderzoekers, bedrijven, ondernemers en creators die eerlijk omgaan met mens, dier en milieu.

Onze werkwijze

Naar aanleiding van je aanvraag, zoals via ons aanvraagformulier of rechtstreeks via de mail verzonden, nemen we zo snel mogelijk contact op.

Voor grote projecten of langdurige samenwerkingen maken we een afspraak om telefonisch contact te hebben of bij je langs te komen, zodat we alles van tevoren duidelijk krijgen en de context van je wensen goed begrijpen.

We maken vervolgens een offerte op maat. Je betaalt vooraf. Bij langdurige samenwerkingen betaal je maandelijks. Desgewenst kunnen we een aangepaste regeling treffen.

Vervolgens gaan we aan de slag met je project, waarvoor we altijd de meest passende professional inzetten. We blijven bereikbaar voor vragen. Ook hoor je van ons wanneer we vragen hebben of gewoon om je op de hoogte te houden, want een duurzame samenwerking staat voor ons centraal.

✓ Vertel verhalen die raken: van goed naar messcherp en onderscheidend

✓ Bereik meer mensen: van nationaal naar internationaal

✓ Maak je teksten toekomstbestendig: persoonlijk contact

✓ Zie je ontwikkeling: duurzaam samenwerken en versterken

Schrijf me in voor inzichten en extra’s

Ontvang je graag artikelen, evenementen, programma’s, inzichten en inspiratie van Green Writing in je inbox? Schrijf je dan in.