VISIE & WERKWIJZE

Taal is leven

Taal leeft en doet leven. Communicatie is meer dan een serie woorden. Het is het vormen van een geheel, precies zoals je dat bedoelt. Dat vergt begrip van je wensen en doelen.

Goede teksten vergroten je kansen en je bereik. Het is een kunst om de woorden te vinden die goed aansluiten op je boodschap. Op die manier wordt je tekst onderscheidend, origineel, vakinhoudelijk correct en goed afgestemd op je doelgroep.

Green Writing kijkt met een frisse blik naar je tekst. We denken in mogelijkheden. We vragen door. We hebben oog voor je missie en voor de wereld waarin je leeft. We schrijven en vertalen je teksten vanuit je duurzame boodschap. Zo blijven je teksten niet alleen vandaag, maar nog veel langer sterk en scherp.

We werken zo veel mogelijk samen met native speakers en mensen met vakkennis. We gaan graag duurzame, structurele samenwerkingen aan, want op die manier wordt ontwikkeling zichtbaar.

Onze werkwijze

Naar aanleiding van je aanvraag, zoals via ons aanvraagformulier of rechtstreeks via de mail verzonden, nemen we binnen 24 uur contact op.

Voor grote projecten of langdurige samenwerkingen maken we een afspraak om telefonisch contact te hebben of bij je langs te komen, zodat we alles van tevoren helder hebben. We maken vervolgens een offerte op maat. Je betaalt in principe vooraf, bij lange samenwerkingen opgesplitst in maandelijkse termijnen. Desgewenst kunnen we een aangepaste regeling treffen.

Vervolgens gaan we aan de slag met je project, al dan niet in samenwerking met meerdere (gespecialiseerde) professionals. We blijven bereikbaar voor vragen. Ook hoor je van ons wanneer we vragen hebben of gewoon om je op de hoogte te houden, want een duurzame samenwerking staat voor ons centraal.

✓ Van goed naar messcherp en onderscheidend: rake verhalen

✓ Van nationaal naar internationaal: meer mensen bereiken

✓ Duurzaam samenwerken en versterken: ontwikkeling zien

✓ Persoonlijk contact en eerlijke, transparante tarieven