Jouw producten, jouw merk

Webshops vertegenwoordigen jouw merk. Ze bieden je klant wat een ander merk ze niet kan bieden. Daar liggen veel kansen voor onderscheid.

Een goed opgebouwde webshop is systematisch opgebouwd, logisch gecategoriseerd en intuïtief in haar gebruik. Dat is het raamwerk. Maar dan ben je er nog niet. In de invulling moet je overtuigend overkomen. Zelfs bij technische producten die niet zozeer tot de verbeelding van veel mensen spreken, maar wel essentieel zijn voor een bepaald doel.

Bij Green Writing vullen we je webshop in. Heb je het raamwerk staan? Wij kunnen zorgen voor productbeschrijvingen en vertaling daarvan naar meerdere Europese talen op basis van de aangeleverde specificaties, met oog voor je doelgroep. Dat kunnen we na heldere instructie ook direct in je webshop-CMS.

Je kunt bij ons ook kiezen voor een serviceabonnement op maat. Dat is handig als je elke maand wel weer nieuwe artikelen in je webshop plaatst en is natuurlijk ook mogelijk in combinatie met onze services voor social media en overige online communicatie.

✓ Serviceabonnement of projectprijs en offerte op maat

✓ Schrijven van productbeschrijvingen op basis van door u geleverde specificaties en bronnen

✓ Plaatsing van productbeschrijvingen via uw webshop-CMS of levering in een overzichtelijk bestand

✓ Meertalige projecten mogelijk: vertaling en plaatsing in andere Europese talen

Kan ik je ergens mee helpen?

Dr. Alice K. Burridge

Projectmanager

info@greenwriting.nl