COMMUNITY

Taalprofessionals

De Facebookcommunity Taalprofessionals is bedoeld voor zelfstandig ondernemende taalprofessionals en mensen die dat willen worden. Hier vind je medemensen die vertalen, schrijven en communicatie een warm hart toedragen en deze activiteiten verrichten op een manier die voor iedereen, inclusief henzelf, eerlijk is. In deze groep bevorderen we dan ook het vragen van eerlijke prijzen, die nogal eens onder druk staan.

Deze groep is voor jou als zelfstandig journalist, boekauteur, copywriter, tekstschrijver, redacteur, corrector, persklaarmaker, vertaler, transcreator, tolk, spreker in de taalkunst, communicatieprofessional, contentmanager en/of social mediabeheerder. Je bent ook welkom als beeldprofessional die veel met taalprofessionals samenwerkt, bijvoorbeeld als DTP’er, illustrator en/of fotograaf.

Je bent bovendien nieuwsgierig, creatief, interdisciplinair en gericht op een duurzame toekomst.

Onze eerlijke en duurzame aard komt terug in het karakter van deze groep. We moedigen elkaar hier aan en vieren samen onze successen.

Schrijf me in voor inzichten en extra’s

Ontvang je graag artikelen, evenementen, programma’s, inzichten en  inspiratie van Green Writing in je inbox? Schrijf je dan in.