Sharpen the pencil

Je hebt iets te vertellen als ondernemer, onderzoeker, biograaf of duurzame denker. Maar het kan zomaar zo zijn dat schrijven niet je ding is. Of dat je er al zo lang over doet, dat de woorden over je scherm heen dansen. Of dat je dyslectisch bent. Of dat je schrijft in je tweede taal. Hoe kan het nog beter?

Bij Green Writing leren we graag voor wie je tekst bedoeld is, want deze moet wel de juiste mensen bereiken. Of het nu gaat om academische, populairwetenschappelijke, zakelijke of verhalende teksten. Daarbij wil je niet doen wat anderen al doen.

Als we je tekst corrigeren, zorgen we voor goed lopende zinnen en kloppende taal. Als we je tekst redigeren, werken we ook aan de flow, opbouw en structuur. In dat geval volgen er altijd wat tips over hoe de tekst de volgende keer meteen beter kan worden. We werken ook samen met uitgeverijen om manuscripten persklaar te maken en te corrigeren.

Soms zijn meerdere rondes nodig, omdat er bijvoorbeeld een stuk herschreven moet worden of er referenties missen. Dit zullen we aangeven. We kunnen je ook helpen met herschrijven als je dat wenst. Voor elke samenwerking maken we dan ook een projectplan en offerte op maat. Vertrouwelijkheid en integriteit staan centraal in onze aanpak.

✓ Serviceabonnement of projectprijs en offerte op maat

✓ Diverse Europese talen

✓ Correctie: goed lopende zinnen, kloppende taal

✓ Redactie: flow, opbouw, structuur

✓ Herschrijven mogelijk

✓ Referenties in orde

✓ Meerdere redactie- of correctierondes mogelijk

Kan ik je ergens mee helpen?

Dr. Alice K. Burridge

Projectmanager

info@greenwriting.nl

Ik zou zo weer samenwerken

Alice is prettig om mee samen te werken. Ze denkt met je mee en is zeer vriendelijk ook. Ze heeft de kennis. Ze wil ook echt resultaat boeken en komt steeds met nieuwe ideeën. Ik zou zo weer met haar samen werken. Vond het een fijne samenwerking!

Joyce Rising, Singer-songwriter

Zeer goede ervaring

Alice is prettig om mee te werken. Ze denkt mee en is zeer vriendelijk. Ik zou zo weer met haar samen werken, temeer daar ze ook heel snel reageert. Vond het een fijne samenwerking!

Sonja, Schrijver