Onderscheidend met rake verhalen

Taal is leven. Met je verhaal verspreid je kennis, verkoop je producten, creëer je bewustzijn en meer. Het kan zijn dat schrijven niet bij je past, dat je er geen tijd voor hebt of dat je moet schrijven in je tweede taal.

Green Writing hoort graag meer over de beoogde doelen van je tekst en voor wie deze bedoeld is. Het is belangrijk dat je de juiste mensen op de juiste manier bereikt. Of het nu gaat over populairwetenschappelijke, zakelijke, technische of meer creatieve teksten.

We kennen het verschil tussen tekstschrijven en copywriting. In het geval van tekstschrijven vermaken of informeren we de lezer. Deze teksten kunnen lang zijn, zoals artikelen, blogs, websiteteksten, nieuwsberichten, teksten voor (online) tijdschriften en zelfs ghostwriting. Daarbij zorgen we dat de tekst zorgvuldig en taalkundig correct geschreven is.

Bij copywriting treedt het commerciële aspect van de tekst op de voorgrond, bijvoorbeeld de verkoop van producten, diensten of ideeën. Deze teksten zijn vaak korter en soms zijn het slechts slogans, maar centraal staan de stijl en de boodschap van de tekst. Voor online copywriting is het bovendien belangrijk dat de tekst door de juiste mensen wordt gevonden via zoekmachines. We kunnen dan ook een SEO-slag verzorgen.

Ga je graag een langdurige samenwerking aan en heb je elke maand weer een aantal artikelen nodig? Overweeg dan om een serviceabonnement af te sluiten. Ook kunnen we een projectplan en offerte op maat verzorgen. Vertrouwelijkheid en integriteit staan centraal in onze aanpak. Wat doe jij om de wereld een stukje mooier te maken? We zijn benieuwd.

✓ Serviceabonnement of projectprijs en offerte op maat

✓ Nederlands en Engels

✓ Tekstschrijven: informeren en vermaken

✓ Copywriting: je product of dienst centraal

✓ SEO (Search Engine Optimalisatie) mogelijk

Kan ik je ergens mee helpen?

Dr. Alice K. Burridge

Projectmanager

info@greenwriting.nl

Both fast and accurate

Alice is both fast and accurate, two things normally caught in a trade off. As we say in IHIQS, there is no substitute for IQ. If you are looking for someone who’s knowledgeable, maintains overview and keeps eye for detail at the same time, look no further.

Edwin van Thiel, President, IHIQS

Ik zou zo weer samenwerken

Alice is prettig om mee samen te werken. Ze denkt met je mee en is zeer vriendelijk ook. Ze heeft de kennis. Ze wil ook echt resultaat boeken en komt steeds met nieuwe ideeën. Ik zou zo weer met haar samen werken. Vond het een fijne samenwerking!

Joyce Rising, Singer-songwriter